Selasa, 15 Mei 2012

Nak menang cabutan bertuah? Jom join sekaki...

Salam sejahtera kepada semua rakan2...

ULike.com.my dilengkapi dengan program affiliate menawarkan peluang perniagaan kepada anda. Hanya menyertai program percuma ULike.com.my, anda berpeluang mendapat hadiah hebat daripada cabutan bertuah yang dibuat oleh syarikat.

Lagi besar anda membina rangkaian, lagi besar kemungkinan untuk anda menerima hadiah hebat daripada syarikat. Kerana apabila downline anda menerima hadiah, penaja juga turut menerima.

Untuk maklumat lanjut;

http://www.ULike.com.my/mirinet

Program bisnes online ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Anda juga di jemput menyertai kami dalam program hebat ULike.com.my, sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

Terima kasih,

http://www.ULike.com.my/mirinet

Sebenarnya saya juga baru mendaftar ULike ni. Dari apa yang saya tengok, ramai juga yang telah menang hadiah sebab itu hati saya terbuka untuk mencuba. Pendaftarannya mudah sahaja. Kalau tak keberatan, joinlah sekali supaya kita dapat tengok betul ke tak... 

Tunggu apa lagi? 8 ulasan:

 1. sekarang macam² sumber pendapatan tambahan dari online kan?

  BalasPadam
  Balasan
  1. betul tu cikgu...
   cikgu dah join ker?
   kalau tak keberatan, join lah...

   Padam
 2. Good luck ye, mana tau ada rezeki kan.. ;)

  BalasPadam
  Balasan
  1. MJ dah join ker? kalau belum join ler...hehehe. saya tak ramai kwn nak join, mana leh menang. lain ler kalau MJ...mungkin ada peluang....

   Padam
 3. belum pernah cuba lagi bisnes on line mungkin akan datang

  BalasPadam
  Balasan
  1. jom ler kita cuba sama2...saya pun belum pernah cuba bisnes on9...

   Padam